VISIE

Een tevreden klant is goud waard. Daarom is Seghers Setisol elke dag in de weer voor particulieren en aannemers, voor groot en klein. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, ons werk voldoet altijd aan strenge kwaliteitseisen.

Vijftig jaar ervaring koppelen wij sinds jaar en dag aan de nieuwste technieken en materialen. Zo streven we niet alleen professionalisme en innovatie na, maar denken we ook bewust mee over het milieu.

Wie kiest voor Seghers Setisol deelt een filosofie die steunt op respect en vertrouwen. Klanten krijgen een volledige offerte die beantwoordt aan al hun wensen op het vlak van materiaalkeuze, planning en budget. Leveranciers en partners zijn heuse vloerverwanten: zij zijn een onmisbare schakel in onze dienstverlening.

Bovendien staan meer dan vijftig werknemers paraat om voor elk project de nodige voorbereiding, coördinatie, uitvoering en nazorg te waarborgen. Dankzij specifieke bijscholingen beheersen zij de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Jong en oud bundelen op die manier bezieling en deskundigheid, onze garantie voor een feilloze vloerafwerking. 

Seghers Setisol, uw solide basis voor langdurig comfort.


TOTAAL AFWERKINGSCONCEPT

Een mooi egale vloer is de basis waar het hele interieur bij staat of valt. Daarom is Seghers Setisol begaan met uw vloerbedekking. Naast alle soorten chapes leveren wij parketvloeren in elke uitvoering. Onze specialisten beheersen de meest vooruitstrevende technieken om een gedegen plaatsing en afwerking te garanderen. Kwaliteit en professionaliteit draagt Seghers Setisol immers hoog in het vaandel. Bovendien kan u een heel bouwproces lang bij ons terecht met vragen en wensen. Ook de zelfdoener die niet goed weet van welk hout vloeren maken, springt gerust binnen voor de nodige uitleg. Samen geven we uw vloer de uitstraling die ze verdient.